Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Tények, igazság
  2007-09-05 17:35:42, szerda
 
  Botos László



A MAGYAR GÁRDA VÉDELMÉBEN



Versailles-i békeparancsot megelőző időkben, a megvesztegetett sajtó egyszer már katasztrofális károkat okozott Közép-Európa és Magyarország feldarabolásának előkészítésével, létrehozva soha nem létezett műállamokat, amelyek közül kettő már megszűnt létezni (Csehszlovákia és Jugoszlávia), mert hazugságokra alapították.

Ugyanakkor feldaraboltak egy jól megalapozott nemzetet, ahol a Szent Korona Tan ezer éven át vallás, nyelv, és népi kultúra figyelmen kívül hagyásával, egyedül Európában biztosította minden kis népnek ez időkben hallatlan demokratikus jogokat. Ez oknál fogva válhattak tényező népekké a szerbek, a románok és a szlovákok.

E Trianont megelőző időkben Oroszországnak nagy szüksége volt a francia nép saját oldalukra állítására. Izwolszky, a Francia orosz nagykövet a sajtón keresztül befolyásolta a francia minisztereket és a népet.

1918-as bolsevik forradalom következtében megismertük a lefizetettek névsorát, akik az igazság árulóivá váltak. Ezek Gaston Calmette, Le Figaro, Auguste Gauvin, Radical, Henri Letellier, Le Journal des Débats, Charles Humbert, Le Journal, la République Francaise, Le Matin, L'Echo de Paris és l'Éclair és André Tardieu, Le Temps. (Pozzi Henri, Századunk Bűnősei 135. old)

Pozzi így ír: “A legnagyobb újságok ... merész álhíreket közöltek, és felháborító hazugságokat terjesztettek. Ez azért volt baj, mert a Franciaország legolvasottabb és legmértékadóbb körei éppen ezeket a kitűnően szerkesztett lapokat olvasták." (I.m. 136 old.)

“Az itt történteket Raffalowitz magyarázza meg a legérthetőbben: “Hála a párizsi sajtó utálatos megvesztegethetőségének --1909-től a cárizmus bukásáig -- az olvasóközönség bizalmát élvező lapokban egyetlen olyan politikai, gazdasági, pénzügyi, vagy katonai cikk sem jelent meg, amely leleplezte vagy meghiusította volna Oroszország terveit." (Pozzi, 137 old.)

A pénz elhallgattat minden igazságot és ez a befolyás még mindig tart.

“Pontos ismeretünk van Szovjetunióból arról, hogy a pánszlávisták hogyan és mennyit fizettek a francia sajtó lefizetésére. 1904-ben a sajtó 935 785 frankot; 1905-ben 2 014 161 frankot, 1905 és 1911 között 7 894 360 frankot; 1912-ben 882 140 frankot; 1913-ben 1 102 500 frankot. A felsorolt összegekből 374 000 frankot Izwolszky személyesen adott át egy borítékban. 1914-ben 1 025 000 frankot kaptak. 1915-ben 931 000 frankot; 1916-ban 1 153 225 frankot; ebből 100 000-et kapott az Agence des Balkans. 1909 és 1912 között Szerbia 275 000 frankot adományozott a franciáknak abból a pénzből, amelyet Oroszországtól kaptak. Ebből a pénzből a Le Journal des Débats és Le Temps együttesen 150 000 frankot kaptak. 1913-ban megvesztegetésre is kaptak 700.000 frankot, ebből 237 000 frankot a Le Temps és L'Agence des Balkans kasszírozott be. 1914-ben a 760 000 megvesztegetési frank-ból 437 000 a Le Temps és L'Agence des Balkans-hoz vándorolt; 45 000 frankot kapott a Le Figaro és 15 000-et a Le Radical. Ugyanekkor 50 000 frankot a Le Journal igazgatója, Charles Humbert zsebelt be, míg 60 000 frankot kapott Le Journal des Debats. (Pozzi, 140-141 old: Stefanovics táblázat) A párizsi szerb ügynök nyilatkozata szerint a fent említett vesztegetési összegek a béketárgyalások ideje alatt megtízszereződtek. A szerbek, hogy megkaphassák Fiume kikötővárost, a Le Temps-nek fizettek 3 millió frankot. 1932. augusztusában, a jugoszláv párizsi sajtóközpont - 20, boulevard de Courcelles -, 6 millió dinárt kapott. A belgrádi kormánynak ekkor 25 millió frank (60 millió dinár) állt a kül- és belügyminisztérium rendelkezésére, szerb propaganda célokra. (Pozzi, 142) Csehszlovákia majdnem a kétszeresét használta erre a célra, mint amit Jugoszlávia. Itt nem számítjuk azt az alapvető összeget, amelyet a kisantant államok gyűjtöttek össze Genfben, 1934-ben, melyet Benes intézett. “Húsz évvel ezelőtt az orosz “borítékokat" négyszemközt továbbították rendeltetési helyükre."

Még nem tudjuk, vagyis nem nyilatkozhatunk, hogy mi van a 2007, augusztusában az Agence France Presse nyilatkozata mögött, amelyet a világsajtó átvett mint Isten szavát. Az emberiség bízhat egy ilyen híradásban, amely örökre befeketítette, hiteltelenítette nevét? A közleményben minden szó alaptalan. Hazugság. Az alábbiakban ismertetem a Magyar Gárda megalakulásának célkitűzéseit és a későbbiekben ennek szükségességét. A Magyar Gárda alapító nyilatkozat szövege.

“A Magyar Gárda a következő feladatokat tűzi maga elé:

* A besorozott és felesketett gárdisták fizikai, lelki és szellemi képzése és önképzése, hogy feladataikat példamutató hatékonysággal, kellő erővel, céltudatossággal és alázattal hajthassák végre.

* Ápolja a magyar kultúrát és történelmünk emlékeit, adja tovább a felnövekvő generációk épülésére.

* Aktívan vegyen részt katasztrófa-elhárításban, rend- és polgárvédelmi feladatokban.

* Karitatív és szociális missziók támogatása és szervezése.

* Rendkívüli helyzetben a nemzeti önvédelem erősítése.

* Része vagy gerince kíván lenni a majdan felállítandó Nemzetőrségnek. “

Kérdem a tisztes olvasót, olvasókat, mi ebben a fasiszta megnyilvánulás? Az Anti-fasiszta zsidó és roma csoport, amely szeretné ennek betiltását, ha nemzethűen viselkednek a jövőben, mivel Magyarországon élnek, ennek az államnak állampolgárai, akkor nem lesz bántódásuk. Mind ez ideig ők voltak, a média híresztelések ellenére is azok, akik magyar érdekeket és népet bántalmazták és rágalmazták. Mind ez ideig a közel múltban nem volt egyetlen ellenük való magyar megtorlás. Az anti-szemitizmust mesterségesen idézik fel és híresztelik, mintha az valós lenne. Így terjesztik, szélesítik ki további befolyásaikat. A romákat pedig felhasználják magyar nép gyöngítésére, megosztására.

Európa, szavakban a szabadság és demokrácia világa, mégis milyen mélyre süllyedt? Iskolában, a kereszt viseletét tiltották meg, Magyarországon napirenden vannak a durva támadások a nemzeti színű kokárdát viselők ellen. Fasiszta jelképnek hirdetik az ősi magyar zászlót, sőt az is előfordult, hogy rendőrök magyar zászlókat tapostak meg, vagy azt kicsavarták Corvinköz parancsnoka, az 1956-os Pongrátz Gergely kezéből. Nem csak az tilos, hogy az elnyomóinkat megnevezzük, hanem az is hogy saját önazonosságunk kifejezzük. Miben áll ez a magyarellenesség? Abban, hogy nem nevezhetjük meg bántóinkat, elnyomóinkat.

A magyar népköztársaság elismeri az emberi sérthetetlen és elidegeníthetetlen alapvető jogait, ezek tiszteletben tartása és védelme az állam elsőrendű kötelessége.

“Ezért alkotmányellenes 269-es paragrafus, mert alapvető jog véleményszabadság lényeges tartalmát korlátozza a törvény, és azért szégyenletes, mert soha nem alkalmazzák a törvényt a magyar nemzet védelmében. Mindig csak ellenünk", írja Juhász László.

Morvay Krisztinát anti-szemitizmussal vádolták, amiként kifejezte magát. “Akire ezt a bélyeget sütik, annak kétségbe vonják emberi jogait, egyáltalán emberi mivoltát, ellene bármi megengedhető, jogfosztott páriává lesz. Az első és legközvetlenebb eszközük ehhez, az exisztenciális ellehetetlenítés. Aki szembe mer szállni velük, az állástalan lesz, a nyomor és a nélkülözés lesz az osztályrésze. Nem csak állami állásokból bocsájtják el, de utána mennek az üzleti életben is. Rákényszerítik a munkaadót az elbocsátásra, rászálnak, megpróbálják minden módon elnyomorítani, koldussá tenni. Ez természetesen a velük szembe szálló egyéni kapcsolataira, családi életére is kihat, és sokan fizetnek érte családjuk felbomlásával, áldozatukat psichopata gyilkosnak állítják be, veszedelmes őrültnek, kinek nincsenek is emberi jogai és méltósága, akivel szemben minden megengedett. Főmódszerük a lelki megtörésre a hazug vádak, gyalázkodás, alattomos pletykák, befeketítés, ellehetetlenítés. Hogy ezt megtehessék először gazdasági túlzott hatalmat kellett szerezniük, majd ennek utána a kulturális és politikai egyeduralmat, sajtóbeli monopóliumot, és rá kiépülhetett egy médiocrácia, egy totális rend, mely sokkal aljasabb mint a nyílt totális diktatúrák, mert álszent, kétszínű. Most az ellenünk elkövetett bűntett végső szakaszában, a nemzetet a lelki és szellemi pusztulás, fizikai megsemmisülés fenyegeti, az, hogy értelmét veszti minden áldozat, minden erőfeszítés, amit a megmaradás érdekében hoztunk eddig is." (Juhász László)

A gyilkosság esetén is súlyosbító körülmény, ha egy embert, több elkövető együtt öl meg. Gondoljunk Szögi Lajos esetére, akit Olaszliszkán a cigányok lincseltek meg. A csőcselék a gyermekei szeme láttára verte agyon, esélye sem volt védekezni a túlerővel szemben. Barbár(,) gyilkosai, nemcsak kegyetlenek, de gyávák is voltak, mert csak tömegben mertek rá támadni. Szögi Lajos tragédiája is része a magyarellenes bűntettnek, amelynek az agresszivitása hihetetlen mértékben fokozódott, mióta a liberálisok és Hillary Clinton is tudatosan lovat adtak alájuk. A társ tettesek a magyarellenes bűntettben szlovákok, románok, szerbek.

A nemzetiségek nem önmaguktól támadtak ránk, állandóan szították őket, és végképp nem azért, mert a magyarság elnyomta volna őket. Idegen a magyar gondolkozástól, hogy bárkit is nyelvének, mibenlétének megváltoztatására kényszerítsen, hogy ember és ember között származása, népi hovatartozása alapján különbséget tegyen. A későbbi történelmünkben is nagyon sok jeles és tisztelt nagyságokat találunk, akik származásukat tekintve nem voltak magyarok. Hunyadi János édesanya Havasalföldről Erdélybe települt, bojár lánya volt. A Zrinyi család a horvát nemesi ház, melynek fiait egyaránt tiszteli magyar és horvát. Az aradi tizenhárom vértanú többsége nem volt magyar, sőt volt olyan is aki rosszul beszélt magyarul. Kossuth az erdélyi hadak főparancsnokságát Bem József lengyel tábornokra bízta. Petőfi, az 1848-as forradalom jelképe egyik legnépszerűbb költőnk származását tekintve szlovák volt. A közismert Heltai Jenő, író, Herzl Tivadarnak a cionizmus atyjának az unokaöccse volt. “A magyar népre mindent lehet mondani, de azt igazán nem, hogy nem az embert magát, hanem a származását tekintjük.," mondja Juhász. Ha ez így van, márpedig így van, akkor miként támadt a nemzetiségi gyűlölet? Okozói a Habsburg uralom. Évszázadokon át szenvedett a magyar nemzet a Habsburg iga alatt.

A románok néppé alakulását Bethlen Gábor, Erdély fejedelme tette lehetővé, aki ábc-t készíttetett nekik, a Bibliát lefordíttatta a román nyelvre és nyelv újítást hajtott végre. Mindezt érthetően nem magyarellenes célzattal, hanem alattvalói iránt felelős uralkodóként, a románság felemeléséért tette. A szerbeket és a szlovákokat a Habsburgok a Moszkvába irányított pán-szláv propaganda fordította a magyar nemzet ellen. A szlovákok a 19-ik században váltak önálló népcsoporttá.

Mindeddig nem szóltunk a nemzet életlehetőségének megvonásáról. Ez abban nyilvánul meg, hogy amerikai nyomásra, vagy példára, a kommunista uralom alatt minden állami tulajdonban lévő eladható és állami jövedelmet biztosító vállalatot, épületeket, postaközpontot, telefon, villany, sajtó, forgalmi szolgáltatást és sok más egyebet privatizáltak áron alul. Így az egykori kommunisták nagy anyagi juttatáshoz jutottak. Az ország katonaságát a szószoros értelemben elbocsájtották, mint azt tették az első Világháború alatt is. Ezzel az ország védelmét teljesen megsemmisítették, kitéve az országot minden agressziónak.

Ezért akarja a nép és nem a fasiszta csőcselék az ország védelmének a kiépítését a kezébe venni, mert a kormány ezt elmulasztotta, elvesztette a nép bizalmát.

Ez mellett tudatnunk kell, ha esetleg nem tudnák, hogy egy ilyen szervezet Amerikában is működik MILITIA név alatt. Ez a lakosság szervezete a függetlenség és a kormány rossz működése esetén, mint az utolsó lehetőség az USA alkotmánya biztosítja a Militia szervezését. A Militia története abba az időbe nyúlik vissza, amikor megindult a Függetlenségi Háború az angolok ellen.

Thomas Jefferson volt az, aki magával vitte az USA -ba II Rákóczi Ferenc Belgiumban, franciául kiadott emlékiratait, amiben Rákóczi megmagyarázza az ARANYBULLA ellenállási záradékát a Nyugat közvéleménye számára. Azt, hogy a nemzetnek joga van felkelni a szuverén ellen, ha az eltapossa a nemzet ősi jogait és törvényeit.

E kérdést 1704-től hetente megjelenő The Boston Newsletter terjedelmesen tárgyalta.

És most éppen egy amerikai képviselő, Tom Lantos akarja e túlélési magyar szándékot megfojtani és megakadályozni a magyar nép szabad Amerikába utazását.

Ezenkívül szinte minden szuverén országban működik izraeli szervezésben a Krav-Mag katonai tevékenységet ellátó szervezet, a legmodernabb kézi fegyverek és a leghaladottabb katonai kiképzés gyakorlásával. Ezek voltak azok, akik fekete ruhában, álarccal, idegen nyelv használattal a legdurvábban szétverték a békés 1956 október 23-i ötven éves megemlékezést. Fegyvereiket fejmagasságban használták, megvakítva egy tűntetőt és hazug anti-szemitizmussal vádolták a békés emlékezőket.

Hogyan ez, hogy e cselekményeket szabadnak nyilvánított USA sajtója nem közölte le élethűen, ahogy ez megtörtént? És a “szabad sajtó" miért nem vesz át magyar szempontból írt és nem idegeneket szolgáló tudósításokat?

Felhasznált irodalom:

Botos László: Út a Trianoni Békeparancshoz, Budapest, 2001

Juhász László: Hungarocidium nem publikált munka

Geönceöl Gyula - ismertető tanulmánya.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megvesztegetésre, feldarabolásának, céltudatossággal, hiteltelenítette, magyarellenesség, megsemmisítették, alkotmányellenes, ellehetetlenítés, nyilatkozhatunk, legközvetlenebb, előkészítésével, megalakulásának, történelmünkben, megvesztegetett, béketárgyalások, megvesztegetési, magyarországon, megnyilvánulás, elbocsájtották, nemzetőrségnek, postaközpontot, havasalföldről, szemitizmussal, exisztenciális, rákényszerítik, leghaladottabb, szovjetunióból, békeparancshoz, oroszországtól, legérthetőbben, rendelkezésére, megakadályozni, katasztrofális, fejmagasságban, oroszországnak, olvasóközönség, megvesztegetett sajtó, sajtón keresztül, francia minisztereket, lefizetettek névsorát, igazság árulóivá, legnagyobb újságok, kitűnően szerkesztett, párizsi sajtó, cárizmus bukásáig, olvasóközönség bizalmát, pénz elhallgattat, pánszlávisták hogyan, francia sajtó, felsorolt összegekből, franciáknak abból, párizsi szerb, Botos László, MAGYAR GÁRDA VÉDELMÉBEN, Szent Korona Tan, Ezek Gaston Calmette, Auguste Gauvin, Henri Letellier, Charles Humbert, République Francaise, André Tardieu, Pozzi Henri, Századunk Bűnősei, Agence France Presse, Magyar Gárda, Pongrátz Gergely, Juhász László, Morvay Krisztinát, Gondoljunk Szögi Lajos, Szögi Lajos, Hillary Clinton, Hunyadi János, Havasalföldről Erdélybe, Heltai Jenő, Herzl Tivadarnak, Bethlen Gábor, Függetlenségi Háború, Thomas Jefferson, Rákóczi Ferenc Belgiumban, Boston Newsletter, Trianoni Békeparancshoz, Geönceöl Gyula,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  William Shakespeare idézet  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Esti kép  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 26  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Különös!  Jó éjszakát  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Sokkal bölcsebb a természet,  Zilahy Lajos gondolata  Sokkal bölcsebb a természet,  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Életművészet  S a dalok tanulsága  Paul David Tripp Április 23  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Facebookon kaptam  Egyszerűen  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Gömb  Szép estét kedves látogatóimna...  Nagyon furcsa szeretni valakit...  A keserű igazság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A föld szépségéért  Facebookon kaptam  Vannak arcok  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  Életművészet  Beney Zsuzsa - Tavasz  Szép estét  A boldogság ült a világvégén  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pillangó  Fodor Ákos költő,  Paul David Tripp Április 26  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Pillangó  Ma  Facebookon kaptam  A fák lelke  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  A Gömb  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Gizike bar...  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  A keserű igazság  Szép estét kedves látogatóimna...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Különös!  Alakot vált...  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  A fák lelke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
megvesztegetett sajtó, sajtón keresztül, francia minisztereket, lefizetettek névsorát, igazság árulóivá, legnagyobb újságok, kitűnően szerkesztett, párizsi sajtó, cárizmus bukásáig, olvasóközönség bizalmát, pénz elhallgattat, pánszlávisták hogyan, francia sajtó, felsorolt összegekből, franciáknak abból, párizsi szerb, fent említett, béketárgyalások ideje, jugoszláv párizsi, belgrádi kormánynak, kétszeresét használta, alapvető összeget, kisantant államok, orosz &#8220, világsajtó átvett, emberiség bízhat, ilyen híradásban, közleményben minden, alábbiakban ismertetem, későbbiekben ennek, következő feladatokat, magyar kultúrát, felnövekvő generációk, nemzeti önvédelem, majdan felállítandó, tisztes olvasót, fasiszta megnyilvánulás, államnak állampolgárai, média híresztelések, közel múltban, anti-szemitizmust mesterségesen, valós lenne, romákat pedig, kereszt viseletét, durva támadások, nemzeti színű, 1956-os Pongrátz, elnyomóinkat megnevezzük, magyar népköztársaság, emberi sérthetetlen, állam elsőrendű, magyar nemzet, bélyeget sütik, exisztenciális ellehetetlenítés, állástalan lesz, nélkülözés lesz, üzleti életben, velük szembe, lelki megtörésre, hazug vádak, totális rend, nyílt totális, ellenünk elkövetett, megmaradás érdekében, gyilkosság esetén, cigányok lincseltek, gyermekei szeme, túlerővel szemben, magyarellenes bűntettnek, agresszivitása hihetetlen, társ tettesek, magyarellenes bűntettben, magyarság elnyomta, magyar gondolkozástól, későbbi történelmünkben, horvát nemesi, aradi tizenhárom, erdélyi hadak, 1848-as forradalom, közismert Heltai, cionizmus atyjának, unokaöccse volt, magyar népre, embert magát, származását tekintjük, nemzetiségi gyűlölet, románok néppé, román nyelvre, románság felemeléséért, 19-ik században, nemzet életlehetőségének, kommunista uralom, egykori kommunisták, ország katonaságát, szószoros értelemben, első Világháború, ország védelmét, országot minden, fasiszta csőcselék, ország védelmének, kezébe venni, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4939
  • e Hét: 19169
  • e Hónap: 30280
  • e Év: 183776
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.